writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Is dien Brys de ruyver nu helemaal gek geworden?

door verf

Is dien Brys de ruiyver nu helemaal gek geworden. Van uit zijn hoge troon is hij rood weer wat bruiner aan het PAINTEN.
Kent u hem niet, in een vorig leven had hij een relatie met Heertje T. uit Leuven. Binnenkort zijn ze samen te zien in het kookprogramma van MEUS op het menu FOREL IN BOTERSAUS. Misschien zijn ze wel jaloers op Jean - lukie uit Vilvoorde. Die kreeg in een vorig leven 12 miljoen van dat drug fabriekje in Leuven. Misschien denkt hij door zich als een soort RAMBO te profileren dat er nog iets van de HOPPE tafel zal neerdalen. Gezien de neerdaalde consumptie van alcohol. En de gevolgen voor de aandelen van het drug fabriekje, lijkt dat nogal twijfelachtig. Maar voor den brys zal het worst wezen. Blijkbaar is het wetenschappelijk socialisme ergens teloor gegaan. POPULISME drijft boven en die wordt politiek vertaald. Brijs wil meer repressie, het enige plan om de dalende consumptie van alcohol en annex aandelen te reden, een mensenleven is daarbij van geen tel. SAMIRA ADAMO heeft het geweten, toen zij het op een dag wist, toen was het met haar gedaan. Na wat krokodillentranen, werden enkele ondergeschikten levenslang verbannen, als professionele knoeiers. 70 Miljard BF die ieder jaar maar Nederland stroomt, duizenden armen, en bruin hongerig in uitpuilende vergeetputen. Mensenrechten is iets voor China,of Kongo. Het kan Brijs niet schelen, het komt niet uit zijn zaken en het is voor de gezondheid. De geschiedenis herhaalt zich, maar nooit op dezelfde manier. Eerst gaat het over gezondheid, dan de gezonde mens, daarna de ideale gezonde mens, en het eindigt met de 'niet gezonde mens ergens in Siberië, of in guantanamo bay in de ondergrond van EEN bidonville rond Brugge, het Sicilië van het noorden, het Beieren van het zuiden'.
Iedereen is blijkbaar vergeten dat in samenwerking met een partij wier naam ik hier niet zal noemen, een krant is vernietigd. Het cordon sanitair bestond opeens niet meer, de grote partijen Bryske voorop, liepen als een hoop kwakende ganzen zwarte banieren achterna. De redactie moest hals over kop naar Nederland vluchten. Alle middelen van bestaan werden hen afgenomen. Hun misdaad ze hadden een krant geschreven die zich toespitste op cannabis. De Vlaamsche FRANS-JOZEF-STRAUS lach in zijn vuistje, hij moet niet in een regering, brijske en compagnie zal ZIJN programma wel uitvoeren. Brijske leert van zijn meester heertje T. uit Leuven die al jaren als een schoothondje achter een zwart ideeëngoed aanloop. Forel in botersaus het zal hun, SMEKEND, smaken. Smaken naar aan pianosnaren hangende lijken. Voor het smaakten een partijtje sporten. Tijdens de maaltijd een flesje wijn uit Toscane. Daarna samen naar de mis. Om de opium van het volk op te snuiven. Zoals bronstige Haider. Een Oostenrijker zonder snorretje, maar verliefd op snorren. Wie in Amerika drie keer betrapt word op het roken van een joint die wordt levenslang opgesloten. Competitie moet er zijn in het land van ARBEID MAAKT VRIJ. Brys heeft nog een lange weg te gaan maar hij weet zich nu al omarmd door 'HET VOLK.' Hij doet wat ze denken. Niet dat hij weet heeft dat ze denken. Nee, hij denkt preventief Straks verbiedt hij preventief iedere vervoer met een individuele auto. Het moet gedaan zijn met die domme chauffeurs, zijn chauffeur uitgezonderd, en, zijn familie zijn kennissen, kortom alleen de NOMENCLATUUR zal over de autostrade flitsen, dan kan hij het de maximum snelheid omhooghalen. Wie weet straks ligt zijn rood, bruin geworden partij totaal knock-out in de touwen. Met de verhoging van de maximum snelheid kan hij prompt in die nieuwe partij terecht. Zijn broodje is voor jaren gebakken . Straks geen sport meer want 50.000 SPORTONGEVALEN PER JAAR EENS MOET DAT STOPPEN. Breiske zal het doen, preventief. Voor de gezondheid van ons allen. Straks, preventief.

 

Er zijn bezoekers online, waarvan leden: .