writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

De Penseeltrekken van Ensor Buscapé (43 - Het Beest komt weer tot Leven)

door koyaanisqatsi

De volgende dagen waren kort en bondig te beschrijven: dramatisch leeg. Zowat alle denkbare negatieve emoties passeerden de revue, losten elkaar af of liepen door of over elkaar heen, een wirwar van somberheid in mijn hoofd creŽrend waardoor ik als een levende dode door het leven dwaalde. Uiteindelijk werd het zo erg dat ik mijn eigen gedachten niet meer kon uitstaan en dreigde er mentaal compleet onderdoor te gaan.
Gelukkig kwam precies op tijd het beest weer tot leven. Na een resem etmalen de rol van sexloos wezen te hebben opgeŽist, werd ik op een morgen wakker met een steenharde ochtenderectie. Kloppend tegen mijn onderbuik liet mijn penis, die pijnlijker werd met de seconde, er geen twijfel over bestaan: een forse, bevrijdende ejaculatie drong zich op, en liefst zo gauw mogelijk.
Ik had geen keus, omklemde mijn van verwaarlozing ziedende jongeheer en begon eraan. Het woord overspel was van geen tel meer. Esmeralda was, hoe zeer ze nog steeds mijn godin was, niet langer een ongerepte toverprinses waardoor ik, weliswaar met tegenzin, mijn eigen recht op plausibele ontrouw weer mocht opeisen.
Met de ogen gesloten riep ik de beelden uit een rooskleuriger verleden op: het badende jonge meisje van mijn dromen. Ik voelde haar vertederend blote scheurtje weer op mijn netvlies verschijnen en haar pas ontbolsterende borstjes in mijn pupillen prikken. Fout natuurlijk. Tostao sprong als een kwelduivel voor mijn ogen, stak zijn tong naar me uit en maakte een lange neus. Mijn stijve piemel zakte tussen mijn vingers als een pudding in mekaar. Zo hard en dierlijk hij zich had gemanifesteerd, zo slap en lusteloos boog hij nu het hoofd.
Ik probeerde het opnieuw. In de hoop Tostao buitenspel te zetten, schoof ik Esmeralda aan de kant en bracht ik de heldinnen van mijn verscheurde blootblaadje weer tot leven. Esther, de blondine met de borsten die opwipten als springschansen; Samira, het levende bewijs dat vrouwen van het negroÔde type weerzinwekkend verleidelijk konden zijn; Lola, de guitige middenblonde krullenbol die haar zaakje gladgeschoren presenteerde en tenslotte Lucretia, de vrouw waarmee ik ontrouw had gepleegd.
Terwijl mijn hand pompte, liet ik hun borsten dansen, hun konten wiegen, hun tongen wellustig over hun lippen rollen en hun vulva's schaamteloos open bloeien. Ik probeerde de zoete smaak van hun harde tepels op mijn tong te proeven en me de malsheid en de hitte van hun scheden in te beelden terwijl ze mijn maagdelijke plasser in zich opzogen.
Mijn verlangen naar de ultieme ervaring deed me in mijn bed daveren. Mijn keel werd droog, mijn hart zette uit, als ballon die tegen mijn ribbenkast begon aan te drukken. Ik werd om de oren geslagen met zwaaiende borsten, verstikt tussen vrouwendijen die mijn mond op hun spleet drukten en voelde hoe lange nagels zich uit genot in mijn billen plantten. De extase was op komst, rolde vanuit mijn onderbuik mijn fallus in en werd door mijn op hol geslagen fantasie en rukkende hand de hoogte in gejaagd om, onder begeleiding van een kreun die absoluut niet bij mijn jeugdige leeftijd paste, in drie languitgerekte scheuten mijn trillende lichaam te verlaten.
Terwijl de naakte vrouwen samen met hun gedemonstreerde wulpsheid wegdeemsterden, liet ik mijn "pomp" langzaam uitbollen. Kleine naschokjes, die nog een paar dikke druppels vocht produceerden, sjokten vanuit mijn onderlijf tot in mijn tenen. Pas toen even later alles stilviel, opende ik de ogen om de gevolgen van mijn zaadvloed te overzien. Het zag er niet anders uit als gewoonlijk, alleen was het volume tamelijk spectaculair.
Met mijn onbezoedelde hand graaide ik een zakdoek vanonder mijn hoofdkussen en begon ik me schoon te vegen. En terwijl ik de laatste restjes van mijn orgasme opveegde, werd ik het slachtoffer van een vers schuldgevoel; niet tegenover Esmeralda, omdat ik haar niet had toegelaten om tot mijn broodnodige ejaculatie bij te dragen, maar tegenover Esther, Samira, Lola en Lucretia, omdat ik hen bij de eerste de beste kalverliefde letterlijk als een stuk vuil gedumpt had.
Helemaal goedmaken kon ik het niet, maar uit eerbetoon voor de eerste vrouwen die het mannetjesbeest in mij zo vaak op zijn wenken hadden bediend, besloot ik om mijn stommiteit goed te maken door een nieuw blootblaadje te gaan kopen.

 

feedback van andere lezers

 • Mephistopheles
  Hustler magazine? Ik vind die Larry Flynt een geweldige vent. Vooral toen-ie tijdens z'n proces in de rechtbank kwam opdagen met een T-shirt waarop stond: fuck this court.
  Buscapť's penseelstroken zoals altijd graag gelezen.
  grts.
  koyaanisqatsi: Om de scŤne uit de film niet te vergeten als hij terug op kantoor komt na een aanslag te hebben overleefd: THE PERVERT IS BACK!
  thnks
 • sproet
  geschreven door een ervaren hand en man!

  liefs, trees
  koyaanisqatsi: vooral die hand!!! :-)
 • Wee
  Intens schrijven zonder vulgair of grof te worden, knap!
  Je schat jezelf ernstig onder, K.
  (Alinea vijf, tweede regel: zette uit, als EEN ballon ...')
  x
  koyaanisqatsi: Misschien doorgeven aan de uitgevers... ;-)
Er zijn 7 bezoekers online, waarvan 0 leden: .