writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Geld. Bloed zweet en tranen.

door verf



Ik dacht er niks over te schrijven maar de drama's die ik rond mij zie, het is erg.
Ik leef namelijk van mijn rente, tegenwoordig een renteke.
Tweehonderduizend mensen, alleen al in dit land, zijn er door getroffen. Al dat bloed zweet en en tranen die ergens door een wc zijn gespoeld men hou het niet voor mogelijk. Zelf heb ik het ongelofelijke geluk gehad dat ik mijn fortis aandelen- de verantwoordelijke huisvader- nog net aan een prijs van 30 euro heb kunnen verkopen, zoals …………. Paul D'Hoore
-de goeroe-. Enkele dagen later waren ze al niks neer waard. U denkt misschien eigen schuld dikke bul, of vette profiteur. Jaren heb ik er voor gewerkt, en in één dag FOETSIE.

Het idee van die aandelen kwam jaren geleden in mij op. Een groepje Nederlanders die een dik betaalde job hadden, maar op het eind van de maand in het ROOD moesten, dachten hoe komt dat toch. Iedere dag kei hard werken en niks overhouden. Die zijn dan alles eens grondig gaan nakijken. Eerst schreven ze iedere stuiver op die ze uitgaven, vervolgens zijn ze al de noodzakelijke aankopen in het groot gaan inkopen, aankopen in solde ieder verminderingsbonnetje gebruikten ze en iedere gulden die ze overhielden spaarden ze op. Wel te verstaan zonder te snijden in het comfort die ze hadden. U kent misschien Nederlanders als ze iets doen dan doen ze het grondig. Ze gaven ook een tijdschrift uit. DE VREKKEN KRANT.
Zo ben ik er mee in contact gekomen. Het tijdschrift bestaat al jaren niet meer want ze wonen nu allemaal in het zonnige buitenland. We leven al jaren van onze rente. Van ons bloed zweet en tranen.
Er is een grote opkuis bezig de vroegere cultuur is in een klap verdwenen. De nieuwe cultuur zoals Internet, vrouwen/mannen lingerie, nieuwe energieën - die zich wel nog moeten bewijzen- die delen niet zo hard in de klappen.
Gelukkig zie ik dat er duizenden ontslagen vallen, straks gaan mijn resterende aandelen weer de hoogte in, gisteren KGB + 25%.
Hierbij een beurstip. Onega Pharma van Mark Couke, u weet wel de financier van KAMA -ik maak alle dagen een schilderij- brengt een groene sticker op de markt. Dat ding zou bescherming bieden tegen de gsm-stralen. Iedere nitwit die denkt zijn verstand te verliezen -ondertussen al verloren heeft- zal die sticker kopen.

 

Er zijn bezoekers online, waarvan leden: .