writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Dag 008. Een avond met Mauro Pawlowski en Ramsey Nasr.

door verf



Tielt dat kende ik, als door reis plaats, om naar de snelweg te rijden.
HOER riepen ze enkele keren. Veel effect had het niet want zelfs in Tielt is het een gangbaar woord geworden. Ik moest opeens aan de eerste keer denken. De eerst keer dat ik in Tielt kwam werd ik verkracht door een griet. Of dat een plaatselijke gewoonte is weet ik niet? Maar het was wel zeer pikant.

Op zestien jarige leeftijd in de jaren zestig was ik in de ban geraakt van kleinkunst. Zo had ik meegedaan aan een kleinkunst contest. Veel weet ik er niet meer van alleen dat ik werd getroost door Kris De bruyne die mij moed insprak. Daarna was er een vraag gekomen van MALPERTUS het plaatselijke theatertje. In Tielt daar mocht ik gaan optreden. Een simpel cafeetje waar ik op een tafeltje moest gaan zitten spelen. De plaatselijke schone had mij na mijn optreden meegenomen in de garage naast het café. Ze trok mijn broek naar beneden en stak mijn fluit in haar kut.
Nu zou het, door de nieuwe puriteinen, beschouwd worden een misdadige daad toen was dat de gelukkig nog niet het geval. Mijn geval was zeer stijf geworden maar ongelukkig kwam er na mijn eerste stoot een auto met licht de garage binnen gereden waarna onze aandacht propt verslapte. Sedert dan ben ik nooit meer in Tielt geweest.

Tot deze nacht Wim Kan 'met' de the Who, Pawlowski ramde een plaatselijke ijskast.

 

feedback van andere lezers

  • Magdalena
    grinnik.
    Kun je die passage met de plaatselijke schone niet meer gedetailleerd beschrijven? Welke jonge man wil dat nu niet meemaken?
    Je hebt haar toch mee naar Antwerpen genomen hoop ik?

    XXX
    verf: deze jonge man houdt meer van andere mannen
    gr....ed
Er zijn bezoekers online, waarvan leden: .