writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Dag 010. I-ching.

door verf

I-ching.

2012 / 21 december 11:18 GTM.
Een nieuw hemel-lichaam wordt ontdekt en bijgeschreven in de registers van de ontdekte hemel-lichamen Het nieuwe object wordt I-ching genoemd omdat volgens sommigen op die dag op dat uur de wereld zal vergaan. Wat niet gebeurd.

2112
Tot ieders verbazing is het hemel-lichaam groter geworden Iedereen met een huis-tuin-keuken verrekijker kan het al stip geworden lichaam aan het heelal waarnemen.

2212
Het hemellichaam met de naam I-ching is nu door iedereen zichtbaar. Het heeft het formaat van een voetbal. Men weet ondertussen dat de brok materie enkele honderden keren groter is dan de aarde het komt langzaam maar zeker dichterbij. Vergelijk een speldenknop met voetbal waarbij de aarde de speldenknop is.
De snelheid waarmee het gevaarte zijn weg vervolgt is zo langzaam dat men bij wijze van spreken van de aarde zal kunnen overstappen op die enorme brok materie. De aard van die materie is ondertussen onderzocht en het blijk dat waneer de mensheid overstapt hij een ruimte ter beschikking krijgt waar honderden miljarden mensen kunnen leven. De materie beloofd een onuitputtelijke bron te zijn die op de juiste manier aangewend de nieuwe woonplaats van de mensheid onbeperkte energie kan leveren.

4321
Nadat de werkzaamheden op de nieuwe thuis haven van de mensheid voltooid zijn worden nieuwe regels geschreven
a: HET RECHT OP LUIHEID
b: HET RECHT OP HALLUCINATIE4421
Het leven op I-ching gaat zijn gangetje. De dood is nog altijd niet overwonnen en de ongelijkheid bestaat nog. Het is geen ongelijkheid in de vorm van materie maar ongelijkheid in de vorm van de lengte van het leven. Sommigen hebben, door het gebruik te maken van toestellen, een eeuwig leven bij andere sterft de geest af . Beiden hebben het absolute recht op geluk daar draait de gehele organisatie van de samenleving rond.
HET RECHT OP GELUK IS ABSOLUT ZOLANG HET NIEMAND SCHAAD.


5432
Een verdriet is over I-ching gekomen door de ontdekking van een ASTRIOIDE die de toekomst onthuld een toekomst die er geen is en er nooit zal zijn.
HET EIND VAN ALLES.

Vervolg een van de volgend? Dagen? Weken? Maanden?

De I-ching is een taoïstisch heiligengeschrift die tijdens Tang-dynastie in China de belangrijkste leidraad was. Volgens de I-CHING zal op
2012 / 21 december 11:18 GTM de wereld vergaan in het allerlaatste jaar van de draak. 

feedback van andere lezers

 • Magdalena
  Waaaauw!

  Die zin: 'Het recht op geluk is absoluut zolang het niemand schaadt.'
  die is grandioos: omvat alle verlangen én de onmogelijkheid om alles te vervullen...

  XXXX
  verf: zin GEPIKT

  dank voor de fb

  gr....ed
Er zijn bezoekers online, waarvan leden: .