writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Darwin. dAg 037

door verf

"De samenleving is niet maakbaar " zei de vlaamsche kloon van Frans Jozef Straus.
Wat doe die man dan in de politiek vraag ik mij af?
Net in het jaar van de man die de sleutel ontdekte van ons verleden. Hij gaf de sleutel van de kast aan ons we deden de kast open en opeens begrepen we waar we vandaan komen.

Die man met die sleutel veranderde in zijn eentje het idee dat de mens in plaats van
- de mens komt uit de hemel gevallen -
- in
- -we komen ergens vandaan en we zijn het product van enkele eeuwenlange culturen die allen gemeen hebben dat ze komen veranderen of verdwijnen

Bij het ontstaan van de moderne mens werd de selectie gecultiveerd. Vanaf dat ogenblik MAAKTE de mens zijn overleving. Omringd door goden sleepte de mens zich door de eeuwen heen. Tot die man de sleutel ontdekte en ons die goden ontnam want ze waren waardeloos gebleken. Of ze waren in de geschiedenis waardige bondgenoten GEWEEST waaraan we onze eeuwen lange cultuur te danken hebben en belangrijk ons overleven. De nieuwe goden sporten, zingen, of doen andere dingen waar we bewondering voor hebben. Ze doen dingen die goden in het verleden deden ze tonen ons hoe we denken dat we het best overleven. Hun overleven word op miljarden tabloids gevolgd. Ze worden aanbeden en nagevolgd. Soms samen met de oude goden. De oude goden zijn er voor de zekerheid de nieuwe voor verandering. Bij velen vormen ze een probleemloze band.
De vromen die op hun aanbeden adidasSen een aanbeden MADONA concert bijwonen -moet kunnen- en het gebeurt massaal. Het ene hoeft het andere niet uit Te sluiten. En als er een ding duidelijk mag zijn ADIDASSEN en MADONA zijn zeer maakbaar.

 

Er zijn 10 bezoekers online, waarvan 0 leden: .