writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Lang ZONDER ZONDE leven. Door veel te diëten. dag 039

door verf

Wist u beste lezer dat de langs levende mensen pastoors en nonnen zijn. Geheel dat klote idee over gezond leven is niks anders dan van iedereen een paster of non maken. Niet dat het op enige gronden gebaseerd is dat vasten / diëten de enigen die er voordeel uit haalt dat zijn diegenen die de poen incasseren. Het zal hun worst wezen dat hun aanbiedingen om u beste sukkel nog een centimeter langer te laten leven bedrog is. Het is trouwens niet controleerbaar want wie aan uw sterfbed zal staan dat zullen zeker niet uw dieet specialiste zijn, die liggen dan al lang en breed op een zonnig eiland te doen waar ze u voor gewaarschuwd hebben, en vooral te lachen. Om zoveel idioten. Om U beste gelovige
De ergste spellen u verhaaltjes op uw mouw in de trant van. Er is nog leven na de dood.
De keuzes zijn

- rijstpap met gouden lepeltjes, voor de eeuwigheid. Tot die rijstpap uit uw oren en andere open lichaamsdelen uit komt gestroomd. De gouden lepeltjes hebben dan ook geen nut meer want iedereen zit daar met gouden lepels te smikkelen. Om in uiterste wanhoop u zelf van het leven te beroven. Wat uiteraard niet kan. U bent al dood. Tot de eeuwen, en eeuwigheid. Amen

- een heleboel maagden, wat u er dan mee kun doen weet u niet want u hebt het nooit gedaan. Het enige waar u uw fluit hebt gebruikt is om nog maar een sukkel op de wereld te zetten.

- in het oosten denken ze aan recyclage uw dode lijf komt terug in de vorm van een beest, een insect, een worm of nog iets anders wat u ook maar kunt verzinnen. Door veel te vasten / diëten wordt u in het beste geval een verlichte. Die, nadat men u in brand gestoken heeft, aan de oevers van de 'heilige' rivier -vol uitwerpselen, rottend buffelvlees, stro, doorweekte menselijke lichaamsdelen, rottend buffelvlees en zeven verschillende soorten industriële zuren- , onzichtbaar bent geworden. Een onzichtbare verlichte. Het lijkt wel een komedie.

Volgens mijn mening
Beste gelovige hebben ze u gewoon bij uw pietje. Letterlijk.
Dat ge uw pietje nog voor wat andere dingen kunt gebruiken dat zullen ze u niet vertellen. Hun winsten zouden dan wel eens kunnen ineenstorten. Ze zouden dan wat minder aan uw pietje kunnen trekken.
Ze zouden aan hun eigen fluit moeten treken zonder winst.

het stukje over de 'heilige' rivier de Ganges komt uit :
DE WITTE TIJGER door Aravind Adiga
uitgeverij: debezigebij.nl


 

feedback van andere lezers

  • GoNo2
    Heb er van genoten, Verfke!
    verf: Verfke, Verfke!Verfke! OEI OEI nu moet ik och beginen uikijken,mijnkwaliteit gaat blijkbaar omlaan. Hi Hi
    dank U voor UW fb
    gr....ed
  • Julien_Maleur
    1ste regel : ...langst levende mensen (t vergeten bij langs)
    3de regel: na ...vasten/diëten zin sluiten met punt en nieuwe zin beginnen met hoofdletter (...vasten/diëten. De enigen...) ook : ...die er voordeel uit halen zijn.... (niet: de enigen die er voordeel uit haalt zijn...)
    ook nog: .... wie aan uw sterfbed bed zal staan dat zullen zeker niet uw dieetspecialisten (meervoud gebruiken) zijn, ..... te doen waarvoor ze u gewaarschuwd hebben, vooral te lachen om zoveel idioten.
    ... in de trant van: er is nog leven na de dood.

    Dit zijn enkele foutjes, niet om de schoolmeester uit te hangen, maar gewoon om u te helpen, om u aan te zetten om uw teksten grondig na te lezen voor ze te publiceren.
    Anderzijds vind ik het een aangenaam verhaal om lezen en een verantwoorde kritiek op al die gezondheidsreclame (gezonde voeding, edm.) Ik hoop dat ik u niet heb gekwetst. Ik wilde u alleen iets duidelijk maken.
    vele groeten
    JM
    verf: dank u voor uw reakie, gekwetst zeker niet
    veel groeten ed
Er zijn bezoekers online, waarvan leden: .