writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Sommigen.DAG 046

door verf

Sommige mensen lezen niet wat ik schrijf.
Sommige mensen willen dat ik schrijf wat zij denken.
Sommige mensen worden zelfs agressief als ik niet schrijf wat zij denken.
Moet er nog een beter bewijs zij als ik schrijf .
Het succes van het verbod op cannabis is te zien aan het geweld in onze straten.
Ondertussen is het geweld ook te zien in onze huizen, in de scholen en tegen wolkenkrabbers waar de daders fier verklaren dat ze zeker geen drugs gebruikers zijn.

Misschien denken sommigen wel dat ze geld krijgen van de antidrugs maffia. Jean lucky de haan kreeg 12 miljoen van een 'sociaal aanvaarde' drugsfabriek. De antidrug maffia die betaald word door de 'sociaal aanvaarde' drug maffia.

Hoewel er miljoenen zijn die drugs op een probleemloze manier gebruiken, kost de 'sociaal aanvaarde' drugs 100.000 doden (Europa) per jaar. Het zal hen worst wezen, want die sociaal aanvaarde drug ligt in de lijn van de competitieve samenleving.
Tot rust komen is totaal verboden.
In het zweet des aanschijn……Arbeid maakt vrij…….

Er zijn er nog die tegen legalisatie en voor repressie zijn de dealers, de misdaad syndicaten, bewakingsfirma's, gevangenissen. Een legalisatie zou betekenen geen overvolle gevangenissen meer, minder bewakingsfirma's, minder rambos.
Het zou het geld doen stromen naar dokters en therapeuten. Maar wie wil er meer dokters als er al een overproductie is van wapens?

Aan de zijlijn staan de Nederlanders tevreden in hun handen te vrijven miljarden Euro's die van geheel Europa tot hen komen. Ze gaan over kop als de Europese politiekers wat meer moed zouden tonen en tot legalisatie zouden overgaan.
Tja, politiek en moed?

 

feedback van andere lezers

  • GoNo2
    Zever in pakskes.
    Waarom sluiten de Nederlandrs dan hun koffieshops in de grensstreek ? Gewoon omdat junkies een overlast zijn.....
    verf: Tja eerst zien en dan geloven. U denkt toch niet dat omdat er wat geBalkt wordt in neder land dat al die gasten gaan stoppen met de verkoop en met het verbruik die hen miljarden opbrengt trouwens de dorpen verder van de grens geven tegenwoordig solden. Iets veel ernstiger de markt wordt overspoeld door COCA. Zoals u weet de lieveling drug van de nazie top.

    Dank U
    voor
    UW
    fb
    gr
    .
    .
    .
    ed
Er zijn bezoekers online, waarvan leden: .