writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Zondagochtend

door Peerke

Nog vaag weet Ron zich de volgende dag zijn tollendroom te herinneren. Hij is daarna kennelijk nog even wakker geweest want hij ligt nu op bed. Het dekbedovertrek dat hij gistermiddag nog, voor zijn avonddienst van het dekbed had afgetrokken, ligt gewassen in de wasmachine te wachten om gecentrifugeerd te worden. Ron ligt onder het kale dekbed, zonder hoes, en eigenlijk baalt hij daarvan. Het is typisch psychiatrisch om de leefomgeving te verwaarlozen. Patiënten op Elf slapen veelal onder een vergeeld dekbed zonder hoes. Op Elf lopen ze, zonder zich te wassen of te douchen de rookruimte binnen, vroeg in de ochtend om een shagje te roken. Bij hen valt de as vaak naast de asbak en wordt die niet opgeruimd.
Het is niet zozeer het kale dekbed dat Ron stoort, het is weer die 'Self-fulfilling prophecy' die door zijn hoofd spookt. Als je de leefomgeving van iemand ziet veranderen, dan zie je dat de betreffende persoon mee veranderen.
Hij wil zijn driekamerflat niet verwaarlozen. Hij weet donders goed dat hij te gulzig was met de drank gisteren, in die shoarmazaak na die bizarre avonddienst. Hij heeft filosofisch werk van Kant op zijn andere hoofdkussen liggen. Daar is hij gisteren niet meer aan toe gekomen. De kat, aan het spinnen te horen is het Nicotina, ligt aan zijn voeteneinde. Hoewel hij vrij is vandaag kijkt Ron op zijn wekker en rekt zich uit. Hij besluit aan zijn ochtenderectie toe te geven door naar de woonkamer te lopen en de dvd met de titel: 'van binnen moet je wezen', op te zetten. Na de gebruikelijke kopieerwaarschuwingen komt eerst het Chinese meisje in beeld, dat op een auditie moet laten zien hoe goed ze overweg kan met een dildo. Ze spuugt stoer op het flexibele apparaat en laat het ding in haar keel glijden.
Het is slechts het opwarmertje want even later stappen drie grote jongens de ruimte binnen en een van hen gaat achter het Chinese vrouwtje staan en laat zijn paal op haar schoudertje tegen haar oor heen en weer wippen.
Hij spoelt door, tot de scène met die twee vrouwen op leeftijd. Dat maakt hem opgewonden, hoe die enorm dikke jongen verwend wordt door twee vrouwen van zeventig plus.
In zijn fantasie ziet hij voor zich hoe ze op de set tot die scène zijn gekomen: Vier dames zitten klaar om aan het werk te gaan en ze zijn tot alles bereid: oraal, vaginaal, anaal. Dan verschijnt opeens die moddervette man op het toneel en de dames weigeren ook maar iets met hem te doen. In een andere scène laten ze zich overtuigt palen door een neger, beffen door een vriendin en fistfucken door een lilliputter. Alles liever dan in beeld te moeten met die zwetende vetzuchtige behaarde man van 342 pont.

 

feedback van andere lezers

 • Mistaker
  Mijn zondagochtenden verlopen toch wel wat anders...;-)

  Groet,
  Greta
  Peerke: Mijne ook hoor...
 • Julien_Maleur
  Ik sluit me aan bij Mistaker. Mijn zondagochtenden zijn heel wat rustiger, banaler. Een flinke wandeling, genieten van een goede babbel, aperitief
  vg JM
  Peerke: Ga ik ook eens doen ;-)
Er zijn bezoekers online, waarvan leden: .