writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

levensloop

door Pake



 

feedback van andere lezers

  • SabineLuypaert
    dus eigenlijk ben je geboren met een harem??? hahaha, neen zodner gekte, leuk stukje (ken-je-kees) ik vind je er in terug (smile)
    Pake: Opnieuw. Ineens alles weg. O ja. In een harem opgegroeid? Ikke? Komt daar dat eunuchgevoel vandaan zeker? Toedelorum, ugh
  • muis
    Als vrouw teken ik enkel vrouwelijke modellen, ben er gek van. De ronde vormen die je in een haal kunt tekenen. Het zachte van de vrouw. De erotiek in de ronde vormen. Het mooiste wat er is.

    Er zitten herkenbare factoren in dit verhaal. Menigeen zijn laatbloeiers. Omwille van een gezin dat ze moeten onderhouden.

    groetjes
    Pake: Voor mij geldt hetzelfde maar dan als man, hihi.
  • cehadebe
    Je schrijft beeldend, en boeiend. Even iets rechtzetten, onder Turkije schreef ik: Lang;) Maar het was een genoegen om het te lezen hoor!
    Pake: Dank je Ceha, ik sta nu weer echtop, h?h?. Graag gedeeld met je.
  • Wee
    'daar waar de ziel huist', als je dát kunt vangen ...
    x


    Pake: Klopt Weetje, en dat is niet zielig; ja Sabien, en ik was gelukkig niet de eunuch; hm Muis, ik ben toch blij dat ik geen vrouw ben, ik zie de rondingen liever bij die ander begrijp je; Ceha: bedankt voor je sympathieke commentaar.
Er zijn bezoekers online, waarvan leden: .