writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

Innaamvan

schrijver

geen foto beschikbaar

naam: Lien
lid sinds 12/06/2013

leeftijd: 25-35

link naar mijn persoonlijke sites

 • euh...even iets duidelijk maken. Het verhaal dat hier zal staan is niet van mij. ( en nee, ik heb het ook niet gestolen).
  Het is van Katrijn, een vriendin van me. Ze is er mee begonnen, postte het zo nu en dan hier ergens en dat was het. Ze heeft het geduld niet om iedere dag een halve pagina te droppen en is er maar mee opgehouden. Wat typisch is.
  Ze heeft het nooit helemaal gepost, speelde het origineel kwijt op de trein en zie, er is dus niets met die pakweg 160 pagina's gebeurd.

  Ik heb het gekregen als 'tijdverdrijf' omdat ik veel trein. Kijk, het is geen boek. Het zal nooit een boek worden en het is geen meesterwerk. ( haar woorden, ik zou al geen beginzin op papier krijgen) Maar ik las ergere dingen :).

  Ik heb gevraagd ofdat ik verder mocht doen met dit kleine projectje. Het hele verhaal ( en het zal wss maanden duren) posten.
  En ze zei: doe wat je niet laten kunt, ik doe het zelf niet.

  Maar, en zo zijn wij, vrouwen, ze vond het wel leuk als andere mensen ( behalve mezelf) het lazen en ze was steevast verrast dat mensen het nog ça va vonden ook. ( o jawel, enthousiast gekakel in de telefoon! Lien, moet je nu eens weten...)

  Bij deze, ik doe het een beetje voor haar. Al bij heeft ze er moeite voor gedaan...
  Ik weet niet waar ze zat en of het eigenlijk wel mag, zo veel deeltjes posten van iemand anders. Maar hé, zeg maar als ik ergens over de schreef ga, ik ken de regels van het spel niet en deze 'brief' is waarschijnlijk het langste wat ik ooit schreef.

  Niet iedereen bezit een grenzeloze fantasie. Sorry als het herhaling is ( lezen mensen dit eigenlijk wel) maar 3...2...1 start

  reputatie

  als lezer
  Status:
  populariteit: geen score
  Ontvangen reacties: geen reacties
  als dichter
  Status:
  populariteit: geen score
  Ontvangen reacties: geen reacties
  als schrijver
  Status:
  populariteit:
  Ontvangen reacties: 8

  verhalen

  titelscoregeplaatst
  3.Een hapklaar tussendoortje16/06/2013
  2. Een hapklaar tussendoortje14/06/2013
  Een geschikt, hapklaar tussendoortje.12/06/2013
Er zijn bezoekers online, waarvan leden: .